L’Agence du Kraft is gespecialiseerd in het begeleiden van scale ups in Fashion & Lifestyle die de ambitie hebben naar een volgend niveau te groeien en tegen uitdagingen als professionalisering, structuur, het vinden van de beste mensen en een goede onderlinge samenwerking aan lopen.

 

Om dit voor elkaar te krijgen biedt L’Agence du Kraft drie diensten aan die op elkaar zijn afgestemd en tot doel hebben succesvol op te schalen. Het scaling programma GO, werving en selectie van de beste mensen GROW en coaching in een gestroomlijnde teamsamenwerking FLOW.

GO / Scaling programma

Middels het scaling programma ontstaan gestroomlijnde processen, heldere taakverdelingen en een goed op elkaar afgestemd team. Zodat ondernemers zich weer kunnen concentreren op de koers en verdere groei van het bedrijf.

More Info

GROW / Executive Search

Groei gaat gepaard met hele goede medewerkers en de beste mensen op de juiste plek. Middels executive search gaan we op zoek naar high potentials in de markt. Precies diegene die de organisatie naar ‘the next level’ kunnen trekken.

More Info

FLOW / Team Coaching

Dmv. het scaling programma onstaan er nieuwe structuren en door aanname van nieuwe werknemers kunnen team dynamieken veranderen. Om het team mee te nemen in deze veranderingen en flow in de groei te behouden, wordt het team middels team coaching begeleidt.

.

More Info
Get in touch

Interesse in één van bovenstaande diensten om de groei te versnellen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee.Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.