Executive Search

Travelteq

Project details

Client

Travelteq

Category

Executive Search

TRAVELTEQ

“Elevate life on the move.” Dat is de missie van Travelteq, een Amsterdams travel accessory brand. Een succesvolle scale up dat reis- en laptoptassen maakt die zowel praktisch als mooi zijn. De klantenbase is internationaal en het bedrijf heeft in 2018 haar eerste winkel geopend in Amsterdam, de 9 straatjes. Kortom een hard groeiend merk en tevens een ondernemend team dat vol passie en energie de top wilt bereiken.

 

Vraag: 

De flinke groei gaat gepaard met het aannemen van de beste mensen, high potentials uit de markt. Travelteq heeft L’Agence du Kraft benaderd op te zoek gaan naar deze high potentials voor o.a. management posities op de gebieden: general management en customer service.

 

Plan van aanpak: 

Aan de hand van het executive search vier stappenplan zijn we te werk gegaan en hebben de markt verkend om tot de beste kandidaten te komen. We zijn op zoek gegaan naar juist die kandidaten die wat extra’s te bieden hebben en ook vanuit een andere hoek afkomstig.

 

Resultaat:

The perfect match! High professionals aangedragen die ieder vanuit hun eigen vakgebied een essentiële bijdrage leveren aan de groei van de organisatie. Tevens een ondersteunende rol voor de ondernemer innemen, zodat hij bezig kan zijn met de creatieve groei van het merk. Kandidaten die ook matchend zijn met de cultuur en de visie van het merk.

 

 

Share on
Previous

Toms

Next

Marie
Stella Maris

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.