Scaling Programma

OU.
Boutique
Stories

Project details

Client

OU. Boutique Stories

Category

Scaling Programma

OU. Boutique Stories 

Het boutique warenhuis met meer dan 60 worldwide spotted & curated boutique brands. Bij elkaar gezocht en gecombineerd door de eigenaresses Valerie en Rosanne. Met veel liefde en plezier stellen zij de leukste collecties samen en werken zij met het team hard aan de groei van de organisatie. Inmiddels zijn er twee OU. Boutiques in Amsterdam, één in Haarlem en in Rotterdam en een goed lopende webshop.

 

Vraag: 

De eigenaresses Valerie & Rosanne kwamen op een punt in het ondernemerschap waarbij ze veel bezig waren met brandjes blussen, kleine operationele taken en te weinig taken uit handen geven. Hierdoor onvoldoende tijd voor het neerzetten van de stip op de horizon en het uitwerken van de koers om vervolgens een stevige organisatie neer te zetten waarmee next steps gemaakt kunnen worden.

 

Plan van aanpak: 

Aan de hand van het vierstappenplan van het scaling programma, hebben we in een periode van 9 maanden gezamenlijk gewerkt aan het professionaliseren en structureren van de organisatie. De koers is uiteengezet vanuit daar is het organogram opnieuw ingericht,  functieprofielen uitgewerkt en interne processen die bij een retail organisatie komen kijken gestructureerd.

 

Resultaat: 

Scherpe focus, een gestroomlijnde organisatie, structuur in bedrijfsmeetings en processen. Ondernemers die meer tijd hebben te werken ‘aan’ het bedrijf in plaats van ‘in’ het bedrijf en een stevige financiële backbone.

Share on
Previous

Noeser

Next

ANNA
& NINA

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.