Team Coaching

Marie
Stella Maris

Project details

Client

Marie Stella Maris

Category

Team Coaching

MARIE STELLA MARIS

“Schoon water voor iedereen, wereldwijd.” Dat is waar Marie Stella Maris voor staat en gaat. Een Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraal water, zetten zij zich in om een bijdrage te leveren. Voor elk product dat wordt gekocht, wordt een vast bedrag afgedragen om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren. Een bijzondere missie!

 

Vraag:

Het doel van het marketing team van Marie Stella Maris is om met weinig middelen zoveel mogelijk naamsbekendheid te genereren. Maar, hoe krijg ik, als marketing communicatie manager van Marie Stella Maris, het voor elkaar om bezig te zijn en blijven met de juiste activiteiten en niet te verzanden in allerlei kleine to do’s die er weinig toe doen. Hoe behoud ik de ‘bigger picture’ en kan ik mijn team het beste managen? Enkele vragen die tijdens de business coachingssessies aan de orde zijn gekomen.

 

Plan van aanpak:

Aan de hand van business coachingssessies en enkele telefonische besprekingen, hebben we o.a. gewerkt aan het leren delegeren van taken, leiderschap en management van het team.

 

Resultaat:

Op eigen kracht in je kracht komen staan.

Share on
Previous

Travelteq

Next

Noeser

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.