Executive Search

Fabienne
Chapot

Project details

Client

Fabienne Chapot

Category

Executive Search

FABIENNE CHAPOT

Een hardgroeiend womenswear brand te Amsterdam. Opgezet door Fabienne Chapot, een onderneemster pur sang. Inmiddels de wereld aan het veroveren met haar bijzondere collecties. ‘Dare to be bold, dare to be feminine. And most of all dare to imagine…” is wat FC karakteriseert.  Een energieke en ondernemende organisatie, een team dat er staat en er echt voor gaat.

 

Vraag: 

De flinke groei gaat gepaard met het aannemen van mensen en het liefst de beste mensen uit de markt. FC heeft L’Agence du Kraft benaderd op te zoek gaan naar high potentials in de markt voor o.a. management posities op de gebieden: sales, e-commerce, retail.

 

Plan van aanpak: 

Aan de hand van het executive search vier stappenplan zijn we te werk gegaan en hebben de markt verkend om tot de beste kandidaten te komen.

 

Resultaat:

The perfect match! Kandidaten aangedragen die een bijdrage leveren aan de groei van de organisatie. Kandidaten die matchend zijn enerzijds door hun ervaring anderzijds passen ze in de organisatie en de cultuur.

 

Quote Fabienne Chapot / CEO:

“L’Agence du Kraft heeft voor mijn bedrijf meerdere juiste kandidaten op openstaande functies gevonden. Ze brengt strategische business expertise waarbij ook wordt meegedacht over de juiste invulling van de open functie. De gedrevenheid en focus én daarbij een tailor made aanpak, waarbij voor mij ook bedrijfscultuur een belangrijke factor is, maakt hun succesvol in de uitvoering van de opdracht.”

Share on
Previous

ANNA
& NINA

Next

Humanoid

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.