Scaling Programma

ANNA
& NINA

Project details

Category

Scaling Programma

ANNA + NINA

2 vrouwelijke, creatieve ondernemers, werkend vanuit hun hart met veel passie. Hard aan het groeien met de organisatie binnen een hele korte tijd. Inmiddels drie eigen flagship stores in Amsterdam, een goed draaiende webshop, eigen merk in sieraden home en travel affairs en naast Nederland ook distributie in het buitenland.

 

Vraag: 

Vanuit de onderneemsters: hoe niet te verzanden in kleine operationele taken en verantwoordelijkheden uit handen te geven zodat we meer bezig kunnen zijn met de koers van het bedrijf en structuur te brengen in de organisatie en processen?

 

Plan van aanpak: 

Aan de hand van het vierstappenplan van het scaling programma, hebben we in een periode van 6 – 9 maanden gezamenlijk gewerkt aan het professionaliseren en structureren van de organisatie.

 

Resultaat: 

Interne verschuivingen t.a.v. het organogram, heldere functie profielen en taakverdelingen, implementatie van teammeetings en ook kwartaal -halfjaar en eindejaarsmeetings. Significante groei in omzet.

 

Quote Anna de Lanoy Meijer & Nina Poot / CEO,s:

“Als ondernemer zijn er momenten waarop je denkt: doen wij nog wel de dingen die we wilden doen toen wij het bedrijf zijn begonnen? Soms verlies je de grote lijnen uit het oog, en verlies je je teveel in het operationele. Werken met L’Agence du Kraft zorgde voor een helicopter view, een aantal nieuwe doelen en een strakkere lijn en structuur. Eigenlijk zou je eens in de zoveel tijd samen met een coach je bedrijf onder de loep willen nemen! Het is namelijk nooit klaar, althans bij een jong en snel groeiend bedrijf als dat van ons in elk geval niet!”

Share on
Previous

OU.
Boutique
Stories

Next

Fabienne
Chapot

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.