Nice to meet you

Jan-Willem is deskundig op het gebied van Retail en een echte brandbuilder waar het gaat om het neerzetten van een onderscheidend winkelconcept. Hij heeft aan het begin gestaan van de retailtak van Scotch & Soda en de daarop volgende internationale expansie. Hij heeft zijn expertise vervolgens voortgezet bij verschillende internationale bedrijven als retaildirector. Met oog voor kwaliteit en detail, een pragmatische aanpak en het samenbrengen van de juiste mensen weet hij middels inspirerend leiderschap een unieke winkelbeleving te creëren, dat bijdraagt aan een sterk merkimago. Daarbij is, in zijn visie, het dagelijks trainen en coachen van winkelpersoneel een belangrijke sleutel tot succes. Met name in een tijd waarin innovatie de manier van werken enorm beïnvloedt en waar voor retail binnen alle facetten van de business, nu en in de toekomst, een belangrijke rol is weggelegd.

 

Door zijn jarenlange internationale ervaring bezit hij een grondige kennis van de markt om organisaties te ondersteunen in een succesvolle uitrol van hun retailactiviteiten.

Deze activiteiten vragen om grote investeringen. Jan-Willem zorgt voor een gestructureerde aanpak, stelt de juiste prioriteiten zodat gedegen strategische en financieel verantwoorde keuzes gemaakt worden om deze vervolgens in de praktijk te implementeren.

 

Op dit moment zet Jan-Willem zich in als Retail Director voor snelgroeiend modelabel Fabienne Chapot.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.