GROW /

L’Agence du Kraft werkt voor scale ups in fashion & lifestyle industrie die hard aan het groeien zijn en daarvoor de beste mensen nodig hebben op key posities. Het werven en selecteren van deze high potentials en senior managers daar gaat veel tijd inzitten. Wij nemen deze zorgen uit handen en gaan zorgvuldig op zoek naar de beste kandidaten uit de markt.

De posities die wij invullen zijn op senior management niveau zoals: CEO, CFO, CCO, CMO en de functie gebieden Marketing, (Inter)national Sales, E-commerce en Online marketing.

” Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of great people.”

Executive Search

Onze werkwijze is te onderscheiden in de volgende 4 stappen:

1. Diepte Interview

Aan de hand van een diepte interview vindt de eerste kennismaking plaats met de opdrachtgever en L’Agence du Kraft. Tijdens dit interview wordt duidelijk om welke positie het gaat, wat het functieprofiel is, wat de verwachtingen van de rol zijn en een scan van de organisatie, het huidige team, de cultuur wordt erin meegenomen.

2. Werving & Selectie

Nadat de rol gedetailleerd is besproken, de organisatie scan is verricht, wordt de werving & selectie procedure opgestart. Een diepe search in de markt naar high potentials en senior management wordt opgezet. Indien geschikte kandidaten gevonden zijn, worden er uitgebreide interviews afgenomen. Het werving & selectie proces duurt 4 – 6 weken.

3. Introductie Kandidaten

Na de interviews wordt besloten of de kandidaat wel / niet geschikt is voor de opdrachtgever en indien geschikt volgt een introductie. Het sollicitatie proces wordt in gang gezet en L’Agence du Kraft is de moderator van het proces. Afspraken worden ingepland en tussentijdse terugkoppelingen met de kandidaat.

4. Perfect Match

L’Agence du Kraft streeft ernaar om zo snel mogelijk tot de beste match te komen. We kijken niet alleen naar de skills van de kandidaat ook heel gericht of de persoon daadwerkelijk binnen de cultuur van de organisatie en het team past. Dit vergt een gedetailleerde en verfijnde aanpak. We streven naar de Perfect Match voor de lange termijn!

Get in touch

Op zoek naar high potentials en professionals in de Fashion & Lifestyle markt? Wij nemen dit proces graag uit handen. Neem contact met ons op.


Zie ook Scaling Programma & Team Coaching services.Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.