L'AGENCE DU KRAFT

L’Agence du Kraft is gespecialiseerd in het begeleiden van management teams van scale ups die de ambitie hebben naar een volgend niveau te groeien en tegen uitdagingen als professionalisering, structuur en een goede onderlinge samenwerking aan lopen.

WHY

Als ondernemer van een snelgroeiende organisatie wil je maar één ding en dat is succesvol verder groeien met je bedrijf. Het liefst op een gedegen manier en met een sterk, gemotiveerd team dat goed op elkaar is afgestemd.

 

Maar wat als het bedrijf zo hard groeit, dat je als ondernemer door de bomen het bos niet meer ziet, enkel bezig bent met brandjes blussen en er een beroep gedaan wordt op bepaalde skills die je niet had bedacht toen je startte met je bedrijf? De kans bestaat dat het overzicht kwijt is, je niet meer bezig bent met datgene waar je goed in bent en de koers van het bedrijf uit het oog verliest. Dit is nu juist niet wat een snelgroeiende organisatie nodig heeft.

DU KRAFT

Wij geloven erin dat zodra de ondernemer de tijd neemt om ‘aan’ het bedrijf te werken in plaats van ‘in’ het bedrijf. En bezig te zijn met: het scherp hebben van de koers, de beste mensen op de juiste plek, een duidelijke taakverdeling en interne structuur, dan gaat een team floreren en ontstaan de beste resultaten voor verdere groei. Samen met de ondernemer de organisatie in hun kracht zetten, is waar L’Agence du Kraft voor staat en gaat!

” Together we unlock the organization’s full potential and strengthen the team. So the organization will GO, GROW and get into FLOW. “

Juliëtte Plantenga, oprichtster L’Agence du Kraft.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.