NICE TO MEET YOU

Juliëtte Plantenga is oprichtster van L’Agence du Kraft. Met veel passie en gedrevenheid werkt ze voor ondernemers van scale ups in Fashion & Lifestyle. Haar hart gaat sneller kloppen wanneer een team met veel potentieel nog onvoldoende bewust hiervan is en vervolgens na een periode samen te hebben gewerkt op volle toeren gaat draaien.

 

Vanuit een achtergrond in de topsport heeft ze veel te maken gehad met teamdynamieken en het leveren van topprestaties. Een duidelijk doel voor ogen hebben en daarvoor voor de volle 100% voor gaan, is wat zij voor elkaar probeert te krijgen bij haar klanten.

 

Als business consultant geeft ze advies aan het management van een onderneming om daarmee de effectiviteit van de bedrijfsstrategie te optimaliseren. Haar rol gaat verder dan enkel het geven van advies. Ze is ook nauw betrokken bij de implementatie en de uitvoering ervan. Op een coachende manier staat ze langs de zijlijn zodat het team het uiteindelijk zelf oppakt.

 

Naast advies en coaching gelooft ze in een samenwerking met de beste mensen om die reden is executive search een belangrijke dienst van het bedrijf. En niet zozeer CV’s schuiven, voornamelijk gericht op het vinden van de beste kandidaat en het maken van de juiste match.

 

Juliette heeft tot doel samen te bouwen aan een winnend team door de ondernemers te challengen in hun ambities, een accelerator te zijn in veranderingen en de beste mensen aan elkaar te koppelen!

‘ Together we GO, GROW and FLOW ‘

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.