FLOW /

Dmv. het scaling programma onstaan er nieuwe structuren en werkwijzen, en door aanname van nieuwe werknemers kunnen team dynamieken veranderen. Om het team mee te nemen in deze veranderingen en flow in de groei te behouden, wordt het team middels verschillende vormen van teamcoaching begeleidt.

 

Omdat elk team anders is, zijn dergelijke trajecten op maat gemaakt. We gaan hierover graag met elkaar in gesprek.

” Team coaching is unlocking the full potential to maximize their performance. “

Team Coaching

L’Agence du Kraft maakt gebruik van verschillende vormen van teamcoaching. Twee voorbeelden zijn talking circle en team opstellingen.

Talking Circle

De talking circle is een vorm waarbij ruimte wordt gegeven voor een ieders mening, er wordt geluisterd naar elkaar en open gesproken over teamwork thema’s.

INTERESTED

Team opstellingen

In een team dat aan het groeien is, verandert er veel en spelen allerlei dynamieken een rol. Middels team opstellingen wordt zichtbaar wat er op dit moment gaande is en of er wellicht een nieuwe vorm aangenomen gaat worden.

INTERESTED
Get in touch

Behoefte aan team coaching om de veranderingen die komen kijken bij groei te begeleiden? We staan altijd open voor een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op.


Zie ook Scaling ProgrammaExecutive Search services.Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.