Voor wie

Voor ondernemers van scale ups in Fashion & Lifestyle die willen doorgroeien naar de volgende fase, maar tegen bepaalde ‘groeipijnen’ aanlopen.

Waarom

Nadat pionieren, dat kenmerkend is aan de start-up fase, voorbij is en de organisatie alsmaar groter wordt, wordt het ingewikkelder om de koers scherp voor ogen te houden, structuur te bewaken, processen én een team te managen. Vaak wordt er ook een beroep gedaan op bepaalde skills die niet meteen in huis zijn of waar de kracht van de ondernemer ligt. L’Agence du Kraft ondersteunt ondernemers in dit proces middels het speciaal ontwikkelde scaling programma voor organisaties in Fashion & Lifestyle industrie.

Wat levert het op

 Een heldere lange termijn strategie

 Afgebakende doelen

 Duidelijke onderlinge taakverdeling

 Structuur binnen de organisatie en processen

 Stevig & sterk fundament voor verdere groei

 In korte tijd een gestroomlijnde organisatie

” There is no elevator to success, you have to take the stairs. “

Scaling Programma

Het scaling programma bestaat uit de volgende vier stappen:

Organisatie Scan

Met de organisatie scan wordt in kaart gebracht waar de uitdagingen liggen. Middels interviews met de ondernemer, eventueel aandeelhouders en het gehele team, wordt inzichtelijk waar de organisatie op dat moment staat en waar het naartoe wilt groeien.

Roadmap

Na de scan wordt een plan van aanpak in de vorm van een roadmap opgesteld. Waarin de stip op de horizon wordt bepaald, de strategie uiteengezet, de doelen geformuleerd, het organogram herzien en de nieuwe interne processen in kaart gebracht.

Implementatie

Een plan is nergens zonder implementatie. Nadat de roadmap akkoord is, gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Het doel is om in korte tijd met de ondernemer en het team een professionele, gestroomlijnde en gestructureerde organisatie neer te zetten.

Evaluatie

Zodra de roadmap is geïmplementeerd en de organisatie enige tijd op weg, vindt er een evaluatie plaats. Deze heeft tot doel erop toe te zien dat hetgeen  geïmplementeerd ook daadwerkelijk gewaarborgd blijft in de organisatie en wellicht dient er bijgestuurd te worden.

Get in touch

Behoefte aan begeleiding in het professionaliseren en structuren van de snelgroeiende organisatie? Neem contact met ons op.


Zie ook Executive Search & Team Coaching services.Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.