About

L'AGENCE DU KRAFT

L’Agence du Kraft is een business consultancy en executive search bureau, gevestigd te Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers van scale ups in Fashion & Lifestyle met het professionaliseren van de snel groeiende organisatie én het bouwen aan een ‘winning team’.

WHY

Als ondernemer van een scale up in de Fashion & Lifestyle industrie wil je maar één ding en dat is succesvol groeien met je bedrijf. Het liefst op een gedegen manier en met een sterk, gemotiveerd team dat goed op elkaar is afgestemd.

 

Maar wat als het bedrijf zo hard groeit, dat je als ondernemer door de bomen het bos niet meer ziet, enkel bezig bent met brandjes blussen en er een beroep gedaan wordt op bepaalde skills die je niet had bedacht toen je startte met je bedrijf? De kans bestaat dat het overzicht kwijt is, je niet meer bezig bent met datgene waar je goed in bent en de koers van het bedrijf uit het oog verliest. Dit is nu juist niet wat een snelgroeiende organisatie nodig heeft.

DU KRAFT

Wij geloven erin dat zodra de ondernemer de tijd neemt om ‘aan’ het bedrijf te werken in plaats van ‘in’ het bedrijf. En bezig te zijn met: het scherp hebben van de koers, de beste mensen op de juiste plek, een duidelijke taakverdeling en interne structuur, dan gaat een team floreren en ontstaan de beste resultaten voor verdere groei. Samen met de ondernemer de organisatie in hun kracht zetten, is waar L’Agence du Kraft voor staat en gaat!

” Together we unlock the organization’s full potential, we select the best people and strengthen the team. So the organization will GO, GROW and get into FLOW. “

Juliëtte Plantenga, oprichtster L’Agence du Kraft.